Media Services - Mediareps
16285
page-template-default,page,page-id-16285,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Het internationaal medialandschap is de laatste decennia stormachtig ontwikkeld. Het aantal mediumtypen, -titels, zenders, kanalen, objecten, locaties enz. is explosief gestegen. En de ontwikkeling staat niet bepaald stil. Per dag wordt een gemiddelde consument blootgesteld aan duizenden boodschappen. Daarmee is een goed advies nodig om in al dit geweld nog op te vallen.
Enerzijds door een creatieve invulling, maar anderzijds zeker ook door een uitgekiende planning van de reclameboodschap.

MediaReps adviseert, koopt in en plaatst uw reclame-uitingen in alle mogelijke internationale media.

KRANTEN

Het dagbladen landschap is de laatste jaren internationaal onderhevig aan veranderingen. Met een enkele uitzondering daargelaten verliezen de meeste kranten aan oplage en sommige titels verdwijnen soms geheel. Desondanks zijn de dagbladen voor een hoop adverteerders nog steeds een goed medium om hun doelgroep te bereiken. Wij helpen u graag om de meest geschikte titel te selecteren en te kijken welke dag, met welk formaat, in welk katern of in welke special het best geplaatst kan worden.

HUIS AAN HUIS

Voor ondernemers met een wat beperkter verzorgingsgebied maar ook voor filiaalbedrijven of franchise organisaties zijn de huis-aan-huis bladen uitermate geschikt om een brede doelgroep te benaderen. Er zijn per per land verschillende huis-aan-huis bladen en een veelvoud daarvan aan edities, combinaties en meer.

MAGAZINES

Publieksbladen, special interest of general interest, landelijk of regionaal, managementbladen, en meer. Duizenden titels zijn voorhanden. Maar wat zijn precies de titels die het beste voor u zijn om in te adverteren? MediaReps weet de weg en helpt u om keuzes te maken.

VAKBLADEN

Binnen elk vakgebied, of deelgebied, verschijnen meerdere vakbladen. Welke hebben de meeste redactionele autoriteit? Wie biedt de beste commerciële mogelijkheden. Personeelsadvertentie of Corporate? Welke titel heeft het beste bereik en is het meest kostenefficiënt?

RADIO

Zeer geschikt om het effect van TV reclame te vergroten maar ook in combinatie met online of op zichzelf staand een mooi medium om bereik mee op te bouwen. Zeker bij het gebruik van een goed auditief logo kan de inzet van radio reclame een positieve uitwerking hebben op merkbeleving maar ook actiematig goed in te zetten. Van JoeFM  België t/m Radio Apintie in Suriname, MediaReps is uw specialist voor een afgewogen planning en een scherpe inkoop.

TV

Televisie is het meest geconsumeerde medium. Ook op TV is geen jaar, of zelfs geen maand, hetzelfde. Aan de lopende band zijn er ontwikkelingen met nieuwe zenders, nieuwe reclamemogelijkheden, en nieuwe doelgroepen die aangeboord worden.

BUITENRECLAME

Ook het aantal buitenreclame mogelijkheden heeft een enorme vlucht genomen. Meer exploitanten, meer objecten en meer variaties. Naast de traditionele posters zijn er ook meer en meer digitale schermen inzetbaar. MediaReps werkt samen met de grotere exploitanten in de diverse landen.

BIOSCOOPRECLAME

Film of Dia? Enkel bij de laatste nieuw Bond film of een volledig netwerk? De impact van het grote scherm is niet te missen. Naast de mogelijkheden voor adverteren op ‘het doek’ zijn er ook uitgebreide out-of-home mogelijkheden zoals bijvoorbeeld toiletreclame en sampling.